Winkelen in Hong Kong - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Sandra Paans - WaarBenJij.nu Winkelen in Hong Kong - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Sandra Paans - WaarBenJij.nu

Winkelen in Hong Kong

Blijf op de hoogte en volg Sandra

31 Oktober 2012 | Hong Kong, Hong Kong

Alledrie zijn we exact om 10.00uur op de afgesproken ontmoetingsplek, de Applestore. In de IFC hebben we gezellig ontbeten met uitzicht op het vaste land van Hong Kong. Na het ontbijt gaan we winkelen in Harbour City. Rond een uurtje of drie nemen we de metro naar "sneaker alley". Zoals de naam verraadt, kun je hier heel veel sneakers kopen. Hier vlakbij zit de "ladymarket", een nachtmarkt waar ik hoop souveniertjes te kopen. Maar helaas, het is niet meer dan troep en in elk kraampje is dezelfde zooi te koop. Het ziet er naar uit dat ik met niets thuiskom…
Na het avondeten gaan we nog wat drinken in de Peninsula. Daar is een bar, ontworpen door Philippe Starck met uitzicht op de skyline van Hong Kong Island. We kunnen het niet te laat maken, want Koen moet nog huiswerk maken wat voor 06.00uur ingeleverd moet worden. Maar wij moeten toch onze koffers pakken. Morgen alweer de laatste dag. We gaan dan met de boot naar Macau en daarna door naar het vliegveld voor het vliegtuig naar Nederland.